Medewerker Openbare Orde en Veiligheid

Ben jij...

een professional met een hands on mentaliteit en heb je hart voor de openbare orde en veiligheid?

Dan zoeken wij jou!

Medewerker Openbare Orde en Veiligheid

voor 24-28 uur per week

In Scherpenzeel wonen bijna tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 81 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn dienstverlenend, krachtig en betrokken.

Afdeling
De afdeling Bedrijfsvoering is de motor van onze organisatie.
Onder Bedrijfsvoering vallen de onderdelen: ICT, documentaire informatievoorziening, gegevensbeheer, financiën, juridische kwaliteitszorg, inkoop, P&O, communicatie, openbare orde en veiligheid en bodetaken.

De functie
Binnen de afdeling ben je, onder directe verantwoordelijkheid van de adviseur openbare orde en veiligheid, bezig met uitvoerende taken op het gebied van openbare orde en veiligheid, crisisbeheersing en rampenbestrijding.

Wat zijn je belangrijkste taken?
  • Ondersteunen van de adviseur Openbare Orde en Veiligheid op uitvoerend en praktisch niveau
  • Aanspreekpunt voor de wijkplatforms
  • Beheerder van de Whatsappgroepen in het kader van buurtpreventie
  • Aanspreekpunt voor de Veiligheidsregio voor crisisbeheersing en
  • rampenbestrijding
  • Het op lokaal niveau voeren van diverse overleggen met maatschappelijke
  • instellingen en overige betrokken partijen

Wat vragen wij van jou?
  • Zelfstandigheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid, bestuurlijk sensitief, overtuigend, integriteit, stressbestendigheid
  • Een open houding naar inwoners, bedrijven, collega’s,
  • Mbo+ of een specifiek op de functie gerichte opleiding
  • Ervaring en affiniteit met het werkterrein en het werken bij de overheid
  • Kennis van wetgeving en procedures op onderdelen van het betreffende terrein en het kunnen toepassen hiervan
  • Ervaring in het voeren van overleggen

Een veelzijdige functie in een kleine gemeente met een afwisselend werkpakket in een informele en dynamische werksfeer met veel ontwikkelingen op jouw vakgebied.
Mogelijkheden om je te ontwikkelen en je eigen toekomst te maken.

Het salaris voor deze boeiende functie is afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is gewaardeerd in salarisschaal 8 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 3.485,00 (peildatum oktober 2019).

Bovenop je maandel ijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Schriftelijk reageren kun je tot 15 december 2019 via het e-mailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl of via de "Solliciteer" button. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 2019-18.

Neem dan contact op met de heer Jan Willem Berkhof, afdelingshoofd. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 033 – 277 23 24.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

28-11-2019
MBO / Beroepssecundair onderwijs