Klantmanager WMO

De huidige klantmanager WMO gaat intern doorstromen naar een beleidsfunctie. Daardoor zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat voor de functie van

Klantmanager WMO

Voor 18 – 24 uur per week

In Scherpenzeel wonen ruim bijna 10.000 inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 79 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën. Onze kernwaarden zijn betrokken, dienstverlenend en krachtig.

Afdeling en functie
De klantmanager valt onder de afdeling Gemeentewinkel. Deze afdeling vormt de spil van de organisatie in de contacten met de inwoners en bedrijven. De afdeling Gemeentewinkel is de frontoffice van onze gemeente en daarmee de toegangspoort voor alle contacten met de gemeente.

Wat zijn je werkzaamheden?
In de functie van klantmanager voer je ‘Het Gesprek’ in het kader van primair de WMO (woningaanpassing, hulp bij het huishouden, vervoersvoorzieningen, beschermd wonen en begeleiding). Daarnaast kun je ingezet worden voor een integrale vraagverheldering voor diverse regelingen in het sociaal domein. Ook bestaat er de mogelijkheid je werkterrein te verbreden naar andere regelingen. Verder doe je aan regievoering, zet je de benodigde acties uit en verwerk je de resultaten in het GWS-systeem.

Wat vragen wij van je?
Je hebt een relevante Hbo-opleiding, goede contactuele en communicatieve vaardigheden en werkervaring op het werkgebied. Het behalen van resultaten vind je belangrijk. Je bent een stabiele persoonlijkheid die onder druk kan presteren en zelfstandig beslissingen kan nemen, maar ook uitstekend in een team kan werken. Actuele ervaring met en kennis van GWS-suite is een pre.

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is gewaardeerd in salarisschaal 9 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 3.805,00 (peildatum januari 2019).

Bovenop je maandelijkse salaris beschik je over een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen, enzovoort.

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk 21 mei a.s. via het onderstaande emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl of via de 'Solliciteer' button. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 2019-06

Neem dan contact op met Dorothe Wissink afdelingshoofd Gemeentewinkel. Dorothe is te bereiken via het secretariaat 033-277 23 24.

09-05-2019
HBO / Bachelor